Mjeshtri 
Friday, March 29, 2013, 11:48 - Anekdota
Nxenesi i thote nje mjeshtri .Me kane thene qe ti di nje sekret qe eshte shume i rendesishem .Po thote mjeshtri .Eshte nje sekret i papar qe une ruaj,por do ta them me vone se eshte shume i rendesishem s'mund te thuhet keshtu menjehere.Mire i thote nxenesi ,po sa duhet te pres .Varet ja kthen mjeshtri,mbase nje vit ,pese ,tridhjete vjet.Prit 1 vit hic,prit 2 hic.Shkon nxensei te mjeshtri dhe i thote Kaluan 2 vjet s'me ke thene gje akoma .Nuk jane pjekur kushtet i thote mjeshtri .Kalojne Tridhjete vjet dhe akoma mjeshtri si kishte treguar gje .Nxenesi perseri shkon te mjeshtri dhe e pyet.Mjeshtri i thote se nuk ka per t'ia treguar.Une prita 30 vjet ma trego tani se me shkoi jeta dem .Mire po ta tregoj i thote mjeshtri :::Mjeshtri im me ka lene nje sekret a mund ta mbash kete sekret .Ky ishte sekreti:::::::::

Comments

Administrator (Ervin Hoxha) 
Monday, April 1, 2013, 14:00
po me sa duket
Besiana 
Friday, March 29, 2013, 21:42
Dmth sekreti ishte te ruaje sekretin...apo jo?

Add Comment
Comments are not available for this entry.