Nasrudini dhe doktorri 
Sunday, April 7, 2013, 16:50 - Anekdota
Mulla Nasrudini iu ankua doktorit per shtrenjtesine e faturave mjekesore.
"o, Mulla," tha doktori, "Duhet te dish qe bera 11 vizita ne shtepine tende"
"PO," ,tha Nasrudini "Po ti ke harruar qe une infektova gjithe lagjen.
++

Comments

Add Comment
Comments are not available for this entry.