PUNA 
Monday, April 8, 2013, 14:42 - Anekdota
"Cfare qendron pas idese ," e pyet shefi mulla Nasrudinin Mulla : me the qe kishe pasur pese vjet eksperience dhe tani mar vesh qe s'ke punuar kurre "

"DMth," tha Nasrudini, "A nuk nxore ti njoftim se kerkoje njeri me imagjinate?"//

Comments

Add Comment
Comments are not available for this entry.