Shitesi i Hebre i spangos 
Monday, September 9, 2013, 14:21 - Anekdota
Nje shites spangoje nga New York-u e dergon bosi i tij ne jugun e thelle te SHBA.Shkoi gjithandej po u diskriminua.Me ne fund shkoi ne qytet ku ne nje dyqan ku shkrua dyqan anti-semit.Shitesi e pyet pronarin e dyqanit nese deshironte spango.Ai u pergjigj se do te Blente aq spango te gjate sa gjatesia nga hunda e tij hebreu deri te maja e penisit te tij hebre.Mire i thote shitesi hebre.Te nesermen i vijne disa kuti dhe nje fature 20000 dollareshi dhe nje pusulle ku shkruhej.Ishte nje kenaqesi qe beme biznes bashke shpresoj te bejme biznese te tjera ne te ardhmen .Poshte ne pusulle shkruej Hymie i lindur ne New York bere synet ne Varshave

Comments

Add Comment
Comments are not available for this entry.