Dy ekstremet 
Thursday, October 17, 2013, 15:44 - Anekdota
Erdhi njehere Nasrudini dhe me tha se kishte nje frike te madhe.Une i thashe te keshillohej me nje psikolog .E takoj perseri dhe e pyes a te shkon c'do gje mire.Si shkoi puna te psikologu.A.. Kur erdha te ty dridhesha sa here binte telefoni dhe nuk pergjigjesha dot.Tani ska problem fare e ngre telefonin edhe i pergjigjem dhe pa rene zilja fare.(;

Comments

Add Comment
Comments are not available for this entry.