Jeta si tragji-komedi 
Wednesday, October 30, 2013, 10:42 - Anekdota
Njehere nje njeri hipi ne aeroplan.Fatkeqesisht ai ra nga aeoroplani .Fatmiresisht ai kishte parashut .Fatkeqesisht parashuta nuk ishte mbyllur mire dhe nuk u hap.Fatmiresisht ai po binte ne nje mullar .Fatkeqesisht ne mullar kushte nje cfurk.Fatmiresisht ai e evitoi cfurkun .Fatkeqesisht nuk ra ne mullar##

Comments

Add Comment
Comments are not available for this entry.