Aeroplani 
Wednesday, October 30, 2013, 10:55 - Anekdota
Ne nje aeroplan ushtarak ishin duke udhetuar 5 veta qe po kalonin atlantikun e veriut ,Presidenti Jimmie Carter,ish Presidenti Ford,Henry Kisinger ,nje prift katolik dhe nje hipi.Aeroplani i kishte te gjitha komoditetet ,ushqime ,pije e te tjera.Ne nje moment piloti u thote se aeroplani u prish dhe se kishte vetem kater parashuta.Presidenti Carter tha duhet te kujdesem per njerezit e amerikes ,keshtu qe mori parashuten dhe u hodh.Presidenti Ford une si kam bere kurre dem njeriu, keshtu dhe Presidenti Ford u hodh.Henri Kisinger tha une jam njeriu me i zgjuar ne bote,une i duhem botes dhe u hodh dhe ai.Prifti tha: une kam permbushur jeten time keshtu hidhu ti biri im .Hipi i tha :Imzot ketu ka dy parashuta ,njeriu me i zgjuar ne bote u hodh pa parashute.++

Comments

Add Comment
Comments are not available for this entry.