Nastradini 
Saturday, March 30, 2013, 11:46 - Anekdota
Posted by Administrator
Nastradini nuk ishte shume besimtar.Nje dite ra ne lume dhe ishte duke u mbytur.Ju lut zotit qe ta shpetone por ne kete moment i kapi dora nje dege peme dhe tha lere lere fare ,ne kete moment dega u thye dhe Nastradini tha::::S'ben dot njeriu nje shaka te thjeshte:::

view entry ( 746 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 582 )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | Next> Last>>