Filozofi 
Saturday, March 30, 2013, 11:46 - Anekdota
Posted by Administrator
Filozofi|CONTENT|Njehere e nje kohe na ishte nje filozof te cilin e plagosen me shigjete ,nderkohe i vjen doktorri dhe i thote duhet te heqim shigjeten .Filozofi ia pret dhe i thote .Gjerat e rendesishme ne fillim .Kush me qelloi dhe cfare arsye kishte ta bente kte.Doktorri shiko se duhet te heqim shigjeten ,Filozofi perseri i thote gjerat e rendesishme ne fillim te lutem,Kush eshte mbrapa kesaj dhe cfare arsye ka ,doktorri ja pret tani degjo ktu o budallla gjeja me rendesishme tani eshte te heqim shigjeten se ndryshe do vdesesh...hahahahah|
view entry ( 619 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 564 )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | Next> Last>>