duke ndjekur rregullat qorrazi 
Monday, April 1, 2013, 8:51 - Anekdota
Posted by Administrator
Nastradini filloi pune ne muze si portier dhe pyeti cilath ishin rrregullat.I dhane nje liber te madh rregullash.Diten e pare te punes vjen nje njeri per te vizituar muzeun dhe Nastradini i thote lere cadren te dera dhe pastaj hyr brenda .Vizitori i habitur i thote se nuk kishte cader.Nastradini i thote se ne kete rast duhet te iki ne shtepi dhe te mari cadren se keshtu e kane rregullat
view entry ( 831 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 591 )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | Next> Last>>