Optimizmi 
Friday, April 5, 2013, 1:43 - Anekdota
Posted by Administrator
Nastradini ne menyre te vazhdueshme irritonte miqte e tij me optimizmin e tij .s'kishte rendesi sa e rende situata ai thoshte se kishte edhe me keq .Miqte e tij qe ta sheronin ate nga ku zakon i merzitshem ata vendosen te shpikin dicka te zeze e te tmershme saqe edhe Hoxhe Nastradini nuk mund te gjente nje fije shprese ne kete histori.Duke iu afruar nje dite ne bar dhe i thone .E more vesh c'i ndodhi Xhorxhit,gjeti gruan me nje burre tjeter ,i qelloi me arme te dy ,pastaj ja drejtoi armen vetes .E tmerrshme tha Nastradini po MUND TE ISHTE EDHE ME KEQ.Si dreqin mund te ishte me keq i habitur thote shoku i tij.PO TE KISHTE NDODHUR NJE NATE ME PARA UNE DO KISHA VDEKUR TASHME.
view entry ( 592 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 616 )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | Next> Last>>