PUNA 
Monday, April 8, 2013, 14:42 - Anekdota
Posted by Administrator
"Cfare qendron pas idese ," e pyet shefi mulla Nasrudinin Mulla : me the qe kishe pasur pese vjet eksperience dhe tani mar vesh qe s'ke punuar kurre "

"DMth," tha Nasrudini, "A nuk nxore ti njoftim se kerkoje njeri me imagjinate?"//
view entry ( 899 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 2.9 / 434 )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | Next> Last>>