MITINGU 
Monday, April 15, 2013, 16:28 - Anekdota
Posted by Administrator
Mulla NasrudinI kishte mbaruar fjalimin e tij politik dhe i ishte pergjigjur pyetjeve .
"Nje pyetje zoteri ,nqs mundem :A pini pije alkolike ?"
"PERPARA SE TI PERGJGIGJEM KESAJ," THA NasrudinI, "DO TE DOJA TE DIJA A ESHTE PYETJE APO FTESE."++
view entry ( 854 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 2.9 / 435 )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | Next> Last>>