GUXIMI 
Monday, April 15, 2013, 18:38 - Anekdota
Posted by Administrator
Mulla NasrudinI Po i fliste vajzes se tij te vogel per guximin.
"S'ke frike ti as nga lopet as nga kuajt?"e pyeti ajo.
"Patjeter qe jo." tha Mullai
"Dhe ske frike an nga bletet e as nga vetetimat?" e pyeti femija.
"Patjeter qe jo." tha Mullai perseri.
"Ue babi," tha ajo "DMTH TI S'PASKE FRIKE NGA ASGJE NE BOTE PERVEC MAMIT"-)-)
view entry ( 614 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 2.9 / 453 )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | Next> Last>>