Nasrudini dhe Psikiatri 
Monday, August 26, 2013, 6:32 - Anekdota
Posted by Administrator
Nasrudini shkon te psikiatri dhe i thote:gruaja ime eshte cmendur kujton se eshte frigorifer.Psikiatri u habit se skishte degjuar ndonjehere kete lloj shqetesimi.Po duhet te hetojme me thelle po tjeter cfare ben gruaja :KAQ tha Nasrudini kujton se eshte frigorifer dhe kaq.Psikiatri i thote s'ka gje le te kujtoje cfare te doje per sa kohe kjo eshte e vetmja gje qe ben .Si! :Tha Nasrudini.Pse cfare ka u pergjigj Psikiatri.Keshtu thua ti po une qe duhet te jetoj me te .Ajo fle me gojen hapur.Edhe tha psikiatri.Nasrudini tha :edhe me bie mua drita frigoriferit gjithe naten-)
view entry ( 916 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 438 )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 | 4 | Next> Last>>