10 VJET MARTESE 
Tuesday, November 5, 2013, 12:27 - Anekdota
Posted by Administrator
Nje burre i cili kishte qene i martuar per dhjet vjet u ankua nje dite te miku i tij Mulla Nasrudinin .Kur u martuam ,"tha ai ,"une isha shume i lumtur.Kur vija ne shtepi nga nje dite pune e lodhshme.Qeni im i vogel vraponte dhe lehete neper shtepi,dhe gruaja ime me sillte shapkat.Tani mbas dhjet vjetesh cdo gje ka ndryshuar.Kur kthehem ne shtepi,qeni me sjell shapkat dhe me leh gruaja.
"SE DI PSE ANKOHESH ," THA MULLA NASRUDINI" ,"TI JE DUKE MARRE TE NJEJTIN SHERBIM,APO JO?"
view entry ( 835 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 412 )

<Back | 1 | 2 | 3 | 4 | Next> Last>>