Filozofi 
Saturday, March 30, 2013, 11:46 - Anekdota
Posted by Administrator
Filozofi|CONTENT|Njehere e nje kohe na ishte nje filozof te cilin e plagosen me shigjete ,nderkohe i vjen doktorri dhe i thote duhet te heqim shigjeten .Filozofi ia pret dhe i thote .Gjerat e rendesishme ne fillim .Kush me qelloi dhe cfare arsye kishte ta bente kte.Doktorri shiko se duhet te heqim shigjeten ,Filozofi perseri i thote gjerat e rendesishme ne fillim te lutem,Kush eshte mbrapa kesaj dhe cfare arsye ka ,doktorri ja pret tani degjo ktu o budallla gjeja me rendesishme tani eshte te heqim shigjeten se ndryshe do vdesesh...hahahahah|
view entry ( 619 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 564 )
Nastradini 
Saturday, March 30, 2013, 11:46 - Anekdota
Posted by Administrator
Nastradini nuk ishte shume besimtar.Nje dite ra ne lume dhe ishte duke u mbytur.Ju lut zotit qe ta shpetone por ne kete moment i kapi dora nje dege peme dhe tha lere lere fare ,ne kete moment dega u thye dhe Nastradini tha::::S'ben dot njeriu nje shaka te thjeshte:::

view entry ( 746 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 3 / 582 )
Mjeshtri 
Friday, March 29, 2013, 11:48 - Anekdota
Posted by Administrator
Nxenesi i thote nje mjeshtri .Me kane thene qe ti di nje sekret qe eshte shume i rendesishem .Po thote mjeshtri .Eshte nje sekret i papar qe une ruaj,por do ta them me vone se eshte shume i rendesishem s'mund te thuhet keshtu menjehere.Mire i thote nxenesi ,po sa duhet te pres .Varet ja kthen mjeshtri,mbase nje vit ,pese ,tridhjete vjet.Prit 1 vit hic,prit 2 hic.Shkon nxensei te mjeshtri dhe i thote Kaluan 2 vjet s'me ke thene gje akoma .Nuk jane pjekur kushtet i thote mjeshtri .Kalojne Tridhjete vjet dhe akoma mjeshtri si kishte treguar gje .Nxenesi perseri shkon te mjeshtri dhe e pyet.Mjeshtri i thote se nuk ka per t'ia treguar.Une prita 30 vjet ma trego tani se me shkoi jeta dem .Mire po ta tregoj i thote mjeshtri :::Mjeshtri im me ka lene nje sekret a mund ta mbash kete sekret .Ky ishte sekreti:::::::::
view entry ( 18871 views )   |  permalink   |  $star_image$star_image$star_image$star_image$star_image ( 2.9 / 466 )

<<First <Back | 1 | 2 | 3 |